Столична община: Старите гуми могат да се предадат на специална площадка в с. Мировяне
С цел предотвратяване изхвърлянето на стари гуми в околната среда и неправомерното им използва за горене, Столичен инспекторат организира специални временни площадки за тяхното предаване, съобщиха от пресцентъра на Столична община. На 12 декември /събота/ от 10.00 до 16.00 ч. гражданите могат да донесат старите си гуми на обособена временна площадка в с. Мировяне – […]

С цел предотвратяване изхвърлянето на стари гуми в околната среда и неправомерното им използва за горене, Столичен инспекторат организира специални временни площадки за тяхното предаване, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

На 12 декември /събота/ от 10.00 до 16.00 ч. гражданите могат да донесат старите си гуми на обособена временна площадка в с. Мировяне – площад Васил Левски, ул. „Петко Каравелов“.

За пета поредна събота ще се създаде временен пункт за събиране на ненужни автомобилни гуми. Екип на Столичен инспекторат ще следи за приема и след това за транспортирането и почистване на терена.

Заедно с предишните инициативи, които се проведоха в населените места Локорско, Доброславци и Световрачане, са събрани общо над 1800 излезли от употреба гуми.

Хората, които имат ненужни автомобилни гуми, могат да ги предадат на обособени за целта площадки и в други райони, като подробна информация можете да намерите ТУК.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук