Пуснаха Ветко Арабаджиев у дома с гривна
Пуснаха Ветко Арабаджиев у дома с гривна След година и половина в ареста, престой в болница заради коронавирус, мярката за неотклонение на Ветко Арабаджиев окончателно е променена, съобщи „България днес“. Преди два дни Апелативният специализиран наказателен съд е потвърдил поредното определение на първата инстанция, с което е постановен домашен арест за Арабаджиев с електронна гривна […]

Пуснаха Ветко Арабаджиев у дома с гривна

След година и половина в ареста, престой в болница заради коронавирус, мярката за неотклонение на Ветко Арабаджиев окончателно е променена, съобщи „България днес“.

Преди два дни Апелативният специализиран наказателен съд е потвърдил поредното определение на първата инстанция, с което е постановен домашен арест за Арабаджиев с електронна гривна за наблюдение.

С гривна от месец е и съпругата му Маринела, която също излезе от ареста заради влошено здраве. Семейство Арабаджиеви са подсъдими за престъпна група, заминаваща се с данъчни престъпления и пране на пари.

Арабаджиев и съпругата му са обвинени заради участие в престъпна група за данъчни престъпления. Обвинение за пране на пари има синът им Вълчо Арабаджиев, както и служители на фирмите им.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук