Подробности за тройното убийство във Варна
Според разследващите убитите са били в приятелски отношения Тежко криминално престъпление във Варна. Както ви съобщихме по-рано, трима души бяха открити мъртви в апартамент в центъра на града. Според очевидци на мястото е имало стрелба. Изстрелите са чути около 11 часа преди обяд. Районът около блока остана отцепен часове наред, заради следствените действия. Разследващите работят по две […]

Според разследващите убитите са били в приятелски отношения

Тежко криминално престъпление във Варна. Както ви съобщихме по-рано, трима души бяха открити мъртви в апартамент в центъра на града. Според очевидци на мястото е имало стрелба. Изстрелите са чути около 11 часа преди обяд. Районът около блока остана отцепен часове наред, заради следствените действия.

Разследващите работят по две версии. Едната е вероятен любовен триъгълник, който е довел до скандал и последвала стрелба. Друга възможна причина за случилото се е битов скандал, разкрива NOVA

Веднага след като изстрелите разтърсили блока, съседи се обадили на 112. Жилището, в което се е разиграла трагедията, е било отдадено под наем. Съседи разказват, че не знаели кой живее там.

От прокуратурата съобщиха, че намерените три трупа са на двама мъже и една жена, чиято самоличност е установена. Става въпрос за български гражданин с инициали Д.Г. на 40 години, българска гражданка на 23 г. с инициали Д.Т. и шведски поданик на 41 г. с инициали Н.Л. Данни, с които властите разполагат, сочат че тримата са били в приятелски отношения.

40-годишният българин е бил с криминална регистрация за хулиганство през 2004 г. За шведския поданик все още няма такава информация, но е отправено запитване. 

Органите на реда не дадоха информация за евентуалния извършител на престъплението и дали е възможно той да е външен човек. Обясниха, че в жилището, което е било отдадено под наем, са намерени автомат и три пистолета.

По непотвърдена информация в жилището е имало още едно момиче, което е скочило през балкона.

Не се изключва версия за двойно убийство и самоубийство. Утре предстои да бъдат направени аутопсии.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук