Депутат от БСП и младежки лидер от Дупница дариха старческия дом в Кочериново
Народният представител от БСП д-р Иван Ибришимов и лидерът на младежкото БСП в Дупница Габриела Златанчева подпомогнаха с дарителски жест Дома за стари хора в Кочериново, съобщават медиите в региона, цитирани от пресцентъра на партията. Комплекти спално бельо, витамини и хранителни добавки, нужни на възрастните от дома, са осигурили социалистите, се уточнява в медийните съобщения. […]

Народният представител от БСП д-р Иван Ибришимов и лидерът на младежкото БСП в Дупница Габриела Златанчева подпомогнаха с дарителски жест Дома за стари хора в Кочериново, съобщават медиите в региона, цитирани от пресцентъра на партията.

Комплекти спално бельо, витамини и хранителни добавки, нужни на възрастните от дома, са осигурили социалистите, се уточнява в медийните съобщения.

Дарението е направено след разговор с директора на дома Елена Игнатова, която е посочила как да бъдат подпомогнати обитателите на институцията.

Персоналът на заведението е приел дарението с благодарност, са казва още в публикациите на дупнишките медии.

„Надявам се, че сме били полезни и вярвам, че грижата за най-уязвимите членове на обществото е особено важна сега”, каза народният представител д-р Иван Ибришимов при предаването на дарението.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук