Ал.Йорданов си е изтрил поста срещу Силвия Великова
Александър Симов Фейсбук Александър Йорданов си е изтрил поста в който невъздържано и арогантно определяше Силвия Великова като „махленска клюкарка с тъпи въпроси“. Негова неприкосновеност беше засегнат от въпросите за състоянието на СДС, за електоралната тежест на тази микроскопична партия, без подкрепата на ГЕРБ и така нататък. Всъщност постът и неговото заличаване са най-добрата диагноза […]
Александър Симов
Фейсбук

Александър Йорданов си е изтрил поста в който невъздържано и арогантно определяше Силвия Великова като „махленска клюкарка с тъпи въпроси“. Негова неприкосновеност беше засегнат от въпросите за състоянието на СДС, за електоралната тежест на тази микроскопична партия, без подкрепата на ГЕРБ и така нататък.

Всъщност постът и неговото заличаване са най-добрата диагноза за състоянието на десницата на прехода в наши дни. Тя сътвори незапомнени дивотии, провали всичко, което можеше да провали, потъна в корупция и нравствено лицемерие, а днес настоява за невинност като монахиня от ордена на майка Тереза. Това е големият й проблем. Старата десница все е невинна, все някой друг е виновен за нейните простотии – комунистите, ДС, Путин, ретроградният Меркурий (излишното да се зачертае). И като резултат от тази антиеволюция днес Александър Йорданов е това, което имаме като евродепутат. Нагъл и мерзък. Неосъществен разплюнчен авторитарен маниак. Но поведението му и претенциите му със сигурност доказват едно – управляващите постоянно искат да се месят в БНР. Вече даже не го крият. Но добър ден за българската демокрация е всеки ден в който това лъсва като потно шкембе под мрежест потник. :))))

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук