Хепи Ванче изхвърли Мария от „Фермата“
Миньончето я победи и ѝ се извини със сълзи на очи Дребната, но жилава Ваня е непобедима – в първата от вътрешните адски битки, броени дни преди големия финал на риалитито „Фермата“, тя изхвърли поредната жена от шоуто. На пръв поглед по-силната от нея Мария отпадна на финалната права след кървавия сблъсък със стюардесата. Преди нея […]

Миньончето я победи и ѝ се извини със сълзи на очи

Дребната, но жилава Ваня е непобедима – в първата от вътрешните адски битки, броени дни преди големия финал на риалитито „Фермата“, тя изхвърли поредната жена от шоуто.

На пръв поглед по-силната от нея Мария отпадна на финалната права след кървавия сблъсък със стюардесата. Преди нея Ваня взе скалповете на талисмана на „Левски“ Дана, народната певица Поли Хубавенска и адвокатката Милена.

„Много ме е яд, но си тръгвам с високо вдигната глава. Бях истинска през цялото време, бях себе си, без театър, без стратегия“, каза със сълзи на очи Мария, която се прочу с бурния си темперамент в шоуто.

В елиминационната битка Ваня и Мария се бориха на ръба на силите си и подобриха времето на всички мъже, които преди тях мериха сили по същото трасе.

Преди финала на „Фермата“ на 12 декември участниците ще отпадат от шоуто след ежедневни адски дуели. Четирима ще напуснат надпреварата за 100 000 лева, а останалите четирима ще отидат на финала и ще се борят на живо за приза.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук