Разследващи са сигурни, че изчезналият Янек е изхвърлен в язовир Дяково
Втора акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов стартира в язовир „Дяково“ От рано сутринта водолази, заедно с екипи на полицията извършват претърсвания в района. „В зависимост от метеорологичните условия ще се преценява дали тя да продължи и през утрешния ден. В рамките на 12 дни това е втора акция на специализираните екипи“, обяви пред Инфомрежа […]

Втора акция по издирването на безследно изчезналия Янек Миланов стартира в язовир „Дяково“

От рано сутринта водолази, заедно с екипи на полицията извършват претърсвания в района. „В зависимост от метеорологичните условия ще се преценява дали тя да продължи и през утрешния ден. В рамките на 12 дни това е втора акция на специализираните екипи“, обяви пред Инфомрежа говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка. 

Янек Миланов изчезна в края на юли. За последен път е бил засечен с Васил Капланов-Каплата. Към момента бившият бодигард на Братя Галеви е в ареста с постоянна мярка “задържане под стража” заради заплаха за убийство към дупничанин, коментирал случая в социалната мрежа. По досъдебното производство за изчезналия Янек Миланов все още няма привлечен обвиняем.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук