Работничка „пресуши” банковата сметка на колега
За кражбата мъжът разбрал, след отказ за извършване на транзакция от банкомат 53-годишна жена е арестувана и вече е с повдигнато обвинение след кражба. Дамата е „пресушила” банковата сметка на свои колега край Пловдив, информира Traffic News. Мъжът и жената работили заедно в билкарски склад в селото. Преди ден 64-годишният подал сигнал в полицията, че от […]

За кражбата мъжът разбрал, след отказ за извършване на транзакция от банкомат

53-годишна жена е арестувана и вече е с повдигнато обвинение след кражба.

Дамата е „пресушила” банковата сметка на свои колега край Пловдив, информира Traffic News.

Мъжът и жената работили заедно в билкарски склад в селото. Преди ден 64-годишният подал сигнал в полицията, че от сметката му липсват пари. За кражбата мъжът разбрал, след отказ за извършване на транзакция от банкомат. По тази карта той е получавал цялата си заплата.

Веднага е започната проверка и само за няколко часа, полицията са влезли в следите на крадлата. Това била колежката му – 53- годишна жена, която преди няколко години се преселила в Чоба.

При разкриването на деянието жената признала схемата, по която теглела парите, а цялата липсваща от сметката на тъжителя сума била открита в дома й. Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Пловдив, под чието ръководство се води и разследването. От полицията призовават възрастните и самотно живущи да бъдат бдителни и да не се доверяват лековерно на хора, които им предлагат помощ при извършване на плащане и теглене с техните дебитни карти. Записан ПИН код на лист, поставен в портфейла, е гаранция, че в момента, в който недоброжелател се сдобие с него, ще има 100% достъп до сумата по сметката.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук