Невена Цонева: Сраснах се с костюма на Булката, беше истинско преживяване
Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която бе в образа на Булката в предаването „Маскираният певец“. […]

Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която бе в образа на Булката в предаването „Маскираният певец“.

„Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми „Булче“. Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама“, каза тя.

Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева иска да разкаже нещо за голямата загуба, която е претърпяла по време на риалитито. Както стана известно на финала певицата е загубила баща си по време на състезанието и тя е трябвало да излезе да пее в деня на неговото погребение. На финала на шоуто, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян си позволи да излезе на сцената и да разкрие подробности относно кошмара, през който е преминала изпълнителката. Той й благодари за професионализма.

„Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи за много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си“, заяви Цонева.

„Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента“, разказа тя.

„Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има свой път, умишлено не го показвам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли популярен и с какво“, разкри певицата.

„Много харесвам Баба Яга. Още от началото бях убедена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, много съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод“, категорична бе Цонева.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук