Караянчева към студентите: Радвайте се на младостта и обещанието й за неограничени възможности
Пожелавам на студентите да се радват на младостта и обещанието за бъдеще и неограничени възможности, които тя носи. Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод 8 декември. „Честит празник, скъпи студенти и преподаватели! Уви, в тази година, в която нищо не е обичайното, и Вашият любим […]

Пожелавам на студентите да се радват на младостта и обещанието за бъдеще и неограничени възможности, които тя носи. Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ по повод 8 декември.

„Честит празник, скъпи студенти и преподаватели! Уви, в тази година, в която нищо не е обичайното, и Вашият любим 8 декември ще протече различно. Ликувайте, радвайте се на младостта и обещанието за бъдеще и неограничени възможности, които тя носи. Но проявете разум и отговорност, за да защитите Вашите родители, професори, по-уязвимите от Вас. Ваксините идват. Да бъдем дисциплинирани още няколко месеца!“, посочи Караянчева.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук