Депутатът от БСП Смиляна Нитова от седмица е доброволец в РЗИ-Хасково
От една седмица депутатът на БСП от Хасковски избирателен район Смиляна Нитова е доброволец в борбата с коронавируса, като се включи активно в работата на РЗИ-Хасково. За това съобщава местната медия Хасково Прес в своя публикация, информират от пресцентъра на партията. Народният представител подпомага служителите, които работят по предписанията на установените с COVID-19 хора, както […]

От една седмица депутатът на БСП от Хасковски избирателен район Смиляна Нитова е доброволец в борбата с коронавируса, като се включи активно в работата на РЗИ-Хасково.

За това съобщава местната медия Хасково Прес в своя публикация, информират от пресцентъра на партията.

Народният представител подпомага служителите, които работят по предписанията на установените с COVID-19 хора, както и на контактните лица.

„Останах учудена, че в РЗИ са толкова натоварени, работи се в събота и в неделя и в извънработно време“, коментира Смиляна Нитова. Сега водим война с невидим враг и смятам, че мога да помогна с каквото мога, има много документи за обработване и телефонни обаждания, добави тя.

Парламентарната група на „БСП за България“ взе решение депутатите, които могат, да се включат като доброволци в преодоляването на кризата, предизвикана от COVID-19.

„Избрах да помогна в своя избирателен район, тъй като най-напред съм отговорна пред своите избиратели”, коментира Смиляна Нитова. Тя е категорична, че ще остане да помага в РЗИ-Хасково, колкото е необходимо. В службата тя идва всеки ден, когато няма парламентарни заседания.

„Благодарни сме за всяка оказана ни помощ, защото вече сме на ръба на силите си”, заяви д-р Соня Димитрова, директор на РЗИ-Хасково. По думите ѝ на помощ се притекли и медицински лица от детските градини в общината, помагали и служители на полицията.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук