Валежите започват да спират
Днес валежите ще започнат да спират, най-късно в крайните североизточни райони. Там дъждът временно ще се примесва със сняг. Облачността над Югозападна България временно ще се разкъса. Максимални температури – между 5° и 10°, по-ниски в северозападните райони; минимални температури – от 0° до 5°. В планините ще е облачно, в масивите от Западна България […]

Днес валежите ще започнат да спират, най-късно в крайните североизточни райони. Там дъждът временно ще се примесва със сняг. Облачността над Югозападна България временно ще се разкъса.

Максимални температури – между 5° и 10°, по-ниски в северозападните райони; минимални температури – от 0° до 5°.

В планините ще е облачно, в масивите от Западна България ще вали сняг, в останалите райони – дъжд. След обяд в Рило-Родопската област валежите ще спрат и облачността временно ще се разкъса. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е умерен до силен. Максимална температура на 1200 метра – около 3°, на 2000 метра – около минус 2°.

В сряда от юг-югозапад ще започне пренос на топъл въздух и през следващите дни до края на седмицата ще е сравнително топло, особено в Източна България. Облачността над страната ще е по-често значителна. Ще има и валежи, предимно от дъжд. Повишена вероятност да са значителни по количество има в четвъртък и в събота.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук