СДС: Винаги ще бъдем партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим
„Днес СДС става на 31 години. В човешкия живот това е младост и разцвет на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост!“, се казва в декларация на СДС, изпратена до медиите. „Днес СДС навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и интересна история. От нейните страници можем да […]

„Днес СДС става на 31 години. В човешкия живот това е младост и разцвет на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост!“, се казва в декларация на СДС, изпратена до медиите.

„Днес СДС навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и интересна история. От нейните страници можем да прочетем за възходи и неуспехи. За единство и разделение. За надежди и предателства. За смелост и слабост. За политически романтици и ловки прагматици. Но никъде няма написана глава за отстъпление – от десните идеи, от ценностите на демокрацията, от стремежа да бъдем равноправни и достойни граждани на Европа“, пишат от СДС.

„Днес СДС показа на всички, които я бяха отписали, че още я има. И това не е лозунг, а истина, подкрепена с факти. На европейските и местни избори партията постигна резултати, които поставиха трите сини букви в европейския парламент и в много български общини.

Позициите на СДС по важни обществено-политически теми отстояват нейния образ на дясноцентристка партия, която след НАТО и ЕС, работи за новата си кауза – българите да бъдат европейски граждани с европейски доходи.

СДС е първата партия, която очерта за какво ще работи в следващия парламент и призова всички отговорни политически сили да направят същото, за да излезем по-бързо и безболезнено от здравната и икономическа криза.

На 31 години СДС е и винаги ще бъде партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим. Тя е и винаги ще бъде истинското дясно, което няма да се съглашава с БСП и нейните производни.

СДС има своята история, достойнство и сила и има още какво да даде на българската политика!

Честит празник на всички седесари! Нека бъдем заедно и да вярваме в общия успех!“, завършва обръщението на ръководството на СДС.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук