Хванаха индонезийски министър да взима подкупи за доставка на помощи за борба с COVID-19
Индонезийският министър по социалните въпроси Джулиари Батубара беше арестуван днес по обвинение, че е взел над 1 милион долара подкупи от фирми за доставка на помощи за борбата с COVID-19, предаде ДПА. Батубара и двама негови подчинени са заподозрени, че са приели 17 милиарда рупии (1,2 милион долара) подкупи от фирми, които са получили държавни поръчки да доставят […]

Индонезийският министър по социалните въпроси Джулиари Батубара беше арестуван днес по обвинение, че е взел над 1 милион долара подкупи от фирми за доставка на помощи за борбата с COVID-19, предаде ДПА.

Батубара и двама негови подчинени са заподозрени, че са приели 17 милиарда рупии (1,2 милион долара) подкупи от фирми, които са получили държавни поръчки да доставят хранителни продукти на пострадали от пандемията от новия коронавирус индонезийци, съобщи председателят на Комисията за премахване на корупцията Фирли Бахури.

Батубара може да получи смъртна присъда, ако бъде намерен за виновен в кражба на финансова помощ по време на национално бедствие.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук