УНИЦЕФ организира специален форум, посветен на живота и бизнеса с кауза
В момент, когато светът се учи на солидарност и подкрепа, заради продължаващата вече близо година глобална пандемия, УНИЦЕФ подава ръка на бизнес лидерите да намерят и използват своята мисия и кауза с цел не просто да оцелеят по време на криза, а да развият и разраснат както бизнеса, така и екипите и хората. На 11 […]

В момент, когато светът се учи на солидарност и подкрепа, заради продължаващата вече близо година глобална пандемия, УНИЦЕФ подава ръка на бизнес лидерите да намерят и използват своята мисия и кауза с цел не просто да оцелеят по време на криза, а да развият и разраснат както бизнеса, така и екипите и хората.

На 11 декември тази година УНИЦЕФ ще проведе първото издание на ежегодния форум „GIVE 2 GROW“ – едно по-различно събитие, което ще зареди с идеи и позитивна енергия изправените пред много предизвикателства бизнес лидери.

„GIVE 2 GROW“ е специално виртуално събитие, разработено от УНИЦЕФ за бизнес лидери на успешни и бързо развиващи се компании, което ще даде възможност за обмяна на знания, идеи и създаване на нови контакти със съмишленици. Според Deloitte Insights Бизнесите с кауза и мисия завоюват по-висок пазарен дял и растат средно три пъти по-бързо от своите конкуренти, като същевременно постигат по-висока удовлетвореност на служителите и клиентите, а  Global Purpose Index показва, че 85% от бизнесите с кауза и мисия имат положителен ръст, а при 42% от тези без кауза има спад в приходите.

Участниците ще имат шанс да видят и чуят изключително вдъхновяващи личности, бизнеси и истории, както и практически идеи и съвети как да работят и живеят с мисия и кауза.  Основните теми, които ще се обсъдят са:

–          Как расте един бизнес и защо бизнесите с мисия и кауза са по-успешни;

–          Как да създаваме по-добри екипи и защо служителите на бизнесите с мисия и кауза са по-ангажирани и успешни;

–          Как да израснем в личностен план и защо хората, които умеят да дават, са по-добри лидери, по-успели и по-щастливи.

Сред участниците в програмата на „GIVE 2 GROW“ освен вдъхновяващият Стивън Шедлетски, са и бизнес лидери от водещи глобални и локални компании, специалисти по личностно и екипно развитие и др., които ще споделят опит и истории за ползите от създаване и развитие на бизнеси, екипи и живот с кауза.

„Това, което ни прави нас хората толкова могъщи създания е, че ние можем да постигнем напредък и да оставим своята следа. Когато намерим своето призвание, своето ЗАЩО, ние откриваме това, за което ни е грижа и за което бихме допринесли със своя личен пример. Въздействието, което бихме могли да дадем на обществото, когато имаме допирна точка между личните ни възгледи за живота и нашата кариера, е безкрайно.“, коментира Стивън Шедлетски.

Събитието ще даде възможност на участниците на практика да преживеят това, за което ще се говори, а именно емоцията да дариш, да станеш част от смислена и важна кауза. За целта всяка платена регистрация ще бъде едно дарение за програмата за приобщаващо образование на УНИЦЕФ България за по-достъпно и пълноценно образование за децата със специални потребности.   

„Бизнесът винаги е бил част от историята на УНИЦЕФ. Бизнес секторът играе решаваща роля за способността на УНИЦЕФ да постига резултати за децата, както чрез набиране на жизненоважно финансиране, така и чрез подкрепа на застъпничеството и реализирането на правата на детето.

Да, в УНИЦЕФ виждаме бизнеса като нещо повече от дарител. Той също така би могъл да предоставя идеи, продукти, иновации, пазарен достъп, научноизследователска и развойна дейност и експертиза в подкрепа и подобряване на живота на децата и младите хора. Този GIVE2GROW форум е възможност да чуем от бизнес лидери от водещи глобални и локални компании за това как тяхната работа подобрява живота на децата и как можем да обединим силите си в ключови области, за да постигнем още повече резултати заедно.“, сподели д-р Джейн Муита, представител на УНИЦЕФ в България.

Регистрацията за събитието вече е отворена, като цената на дигитален билет (1 билет = 1 дарение) е 70 лв. (без ДДС). Информацията за събитието се обновява непрекъснато и може да се следи тук: www.give2grow.bg

Форумът „GIVE 2 GROW“e подходящ за бизнес лидери (C-suite и мениджъри), предприемачи, HR професионалисти, PR и маркетинг професионалисти, консултанти, НПО. Събитието се организира с медийната подкрепа на Капитал и Дневник.

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ работи на местата с най-тежки условия, за да достигне до най-уязвимите деца. За да спаси живота им. За да защити правата им. За да им помогне да реализират пълния си потенциал. Работим за всяко дете, навсякъде, всеки ден – в над 190 държави и територии – за да създадем по-добър свят за всеки. И никога не се отказваме.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук