След отварянето: Тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон
Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон, след позволението да работят отново. В трите съботи до Коледа по-известната търговска улица „Риджънт стрийт“ няма да се движат коли, за да се облекчи пазаруването. Това създаде усещането за голям коледен базар, в който се включи и кметът на града. Въпреки че струпването на толкова […]

Истински тълпи от клиенти се струпаха в магазините в Лондон, след позволението да работят отново. В трите съботи до Коледа по-известната търговска улица „Риджънт стрийт“ няма да се движат коли, за да се облекчи пазаруването.

Това създаде усещането за голям коледен базар, в който се включи и кметът на града. Въпреки че струпването на толкова много хора противиречи на политиката за борба с коронавируса, лондончани казаха, че не се притесняват.

„В Уест Енд не сме виждали толков клиенти сигурно от началото на годината. Обичайно магазините имат оборот от 2,5 млрд. лири през ноември и декември. Тази година, като отчетем и липсата на туристи, вероятно ще са под 1 милиард. Истински удар за всички търговци тук“, каза Джейс Тирел, председател на сдружение на търговците в Уест Енд.

„Много ми харесва. Наистина връща коледния дух, особено след последния локдаун. Мисля че от броя на хората можете да се ориентирате, че всички са го чакали с нетърпение“, каза Чандра Рао, посетител от Колчестър.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук