Георги Харизанов: Борисов не е споделял пред мен коя е Мата Хари
Нямам амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил в листите за депутат, заяви той „Бойко Борисов не е споделял пред мен коя е Мата Хари (така премиерът Борисов нарече жената, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от снимките от спалнята му). Пряко не съм му поставял този въпрос, защото е […]

Нямам амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил в листите за депутат, заяви той

Бойко Борисов не е споделял пред мен коя е Мата Хари (така премиерът Борисов нарече жената, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от снимките от спалнята му). Пряко не съм му поставял този въпрос, защото е минало доста време, а и съм човек, който знае къде е границата, когато става въпрос за личен живот. Аз също не бих отговорил на такъв въпрос„, заяви Георги Харизанов от ГЕРБ в предаването „120 минути“.

Според Харизанов прокуратурата трябва да каже дали премиерът им е съобщил коя е жената. „През лятото казаха, че тръгва проверка и така разбрахме, че 180 души имат оторизиран достъп до тази част от комплекса„, каза той.

Георги Харизанов каза, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за около 5 минути. „Просто запознанство, нищо особено, две – три изречения“. Запознанството било в офис от кръга фирми, близки до Делян Пеевски. Самият Харизанов бил там на бизнес среща, свързана с дейността на негова фирма.

На въпрос какво е последвало от това запознанство за него, Харизанов отговори: „Започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле„.

Знам какво е да се вторачи в теб силата на държавната машина, коментира Георги Харизанов по повод проверката на прокуратурата срещу него като ръководител на „Напоителни системи“.

Нямам амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил в листите за депутат, всеки, който иска, може да провери това. В партията не изпълнявам никакви формални функции, каза още Георги Харизанов. Редове член съм на кварталната организация, в която съм от 12 години, отбеляза той.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук