Борисов на инспекция навръх Никулден: Пускаме процедурата за пътя Русе-Велико Търново утре (Видео)
Премиерът Бойко Борисов инспектира новата отсечка от Околовръстният път на София. С него на празничния Никулен е зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков, който е именник. Той разкри как върви строителството на магистрала „Хемус“ и двамата съобщиха, че в понеделник се пускат тръжните процедури за пътя Русе-Велико Търново. Те огледаха ремонта на Околовръстното шосе на […]

Премиерът Бойко Борисов инспектира новата отсечка от Околовръстният път на София. С него на празничния Никулен е зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков, който е именник. Той разкри как върви строителството на магистрала „Хемус“ и двамата съобщиха, че в понеделник се пускат тръжните процедури за пътя Русе-Велико Търново. Те огледаха ремонта на Околовръстното шосе на София и пуснатата днес отсечка

Нанков разговаря със строителите там, а премиерът ги поздрави за празника и ги похвали, че работят. Те обаче обясниха, че за това получават допълнителни пари и им се плаща добре.

„Тук може да се види разликата между това, което правим. Имаш 8 платна на тангентата и 2 на Околовръстното, кое е по-добре“, риторично попита Борисов.

„Радвам се, че се работи и в условията на пандемия, слагайте маски и се пазете. И да не забравяме – най-важно е качеството“, отсече той.

Строителите пък му показаха модерна машина от най-ново поколение, с която се полага асфа уточниха, че с такива се работи и в Германия.

Очаквайте подробности!

„>

„>

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук