ТОЙ ли е мъжът заради когото Галин изгони Диона?
Фолк фурията и бивша рапърка Диона бе отстранена от музикалната компания на Галин – „Алфа мюзик“, за което HotNews ви информира първи. След предполагаемите причини тя да остане без продуцентско рамо е мъж, който изпълнителката отмъкналра под носа на шефа си. Тази версия сякаш се потвърждава с действията на брюнетката от тези дни, когато обяви, […]

Фолк фурията и бивша рапърка Диона бе отстранена от музикалната компания на Галин – „Алфа мюзик“, за което HotNews ви информира първи. След предполагаемите причини тя да остане без продуцентско рамо е мъж, който изпълнителката отмъкналра под носа на шефа си. Тази версия сякаш се потвърждава с действията на брюнетката от тези дни, когато обяви, че е лудо влюбена и оповести връзката си с младеж на име Торино.

Екс-рапърката с ромски произход върти любов с младия и красив Тодор Димитров, с прякор Торино, който също се изявява като изпълнител. Той твори в хип-хоп, ар енд би и регетон стил. А с Диона определено си отиват като двойка. Двамата обявиха любовта си в мрежата с обща снимка, придружена с романтични послания. Дали това е интригата, която разтрогна договора й с „Алфа мюзик“ – питат се в шоусредите.

Факт е, че към момента нито Диона, нито Галин коментират причините за раздялата си като изпълнител и продуцент. Дори и да стигнат до обяснение, едва ли ще признаят нещо толкова лично, така че официалната версия, когато й дойде момента ще бъде по-скоро угодна и за двете страни. 

Източник: http://hotnews.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук