Преди празниците: Препълнени магазини и липса на дистанция
Километрични опашки пред един от големите магазини в столицата В късния следобед стотици отидоха да пазаруват за идващите празници, което доведе до струпване на хора вътре, предаде Nova.   Клиенти се оплакаха, че на територията на магазина не са се спазвали правилата за дистанция. Въпреки призивите на властите, хората да ограничат излизанията и контактите, големите търговски […]

Километрични опашки пред един от големите магазини в столицата

В късния следобед стотици отидоха да пазаруват за идващите празници, което доведе до струпване на хора вътре, предаде Nova.  

Клиенти се оплакаха, че на територията на магазина не са се спазвали правилата за дистанция. Въпреки призивите на властите, хората да ограничат излизанията и контактите, големите търговски вериги се оказаха препълнени. Стотици хора се стекоха и по улиците и парковете на столицата заради хубавото време.

Не съм от тези, които най-много се панират от коронавируса, но е доста неприятно, когато някакви хора се бутат в теб”, каза клиентът Антонио.

„Не мога да разбера защо са затворени моловете, при положение, че в тези големите магазини е пълно с хора”, коментира клиентът Георги.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук