Обрат! Баба Яга детронира Булката
Неочакван обрат на големия финал на „Маскираният певец“ тази вечер. Всички залагания, че Хищницата или Булката ще оглавят формата бяха опровергани, като победата отнесе спорния образ на Баба Яга, за който най-много се предполагаше, че е Боби Турбото, Христо Гърбов или Дони. Още в разгара на продукцията Азис изстреля верния отговор, а именно че под […]

Неочакван обрат на големия финал на „Маскираният певец“ тази вечер. Всички залагания, че Хищницата или Булката ще оглавят формата бяха опровергани, като победата отнесе спорния образ на Баба Яга, за който най-много се предполагаше, че е Боби Турбото, Христо Гърбов или Дони.

Още в разгара на продукцията Азис изстреля верния отговор, а именно че под костюма се крие атрактивния Боби Турбото. Дълго време фолк звездата беше убеден в предположението си, но на финала той повтори сякаш задължен, отговора на останалите панелисти – Владо Пенев и Алекс Раева, а именно че това е друг талантлив актьор – Александър Сано. Когато маската падна обаче лъсна другото спрягано лице, а Азис се извъртя преиграно: „Знаех си! Трябваше да си държа на моето предположение!“, уж бе ядосан Васко.

Лоша актьорска игра прояви и Александра Раева, която също беше много учудена, когато първата маска за вечерта, тази на Хищницата бе свалена. Под нея се криеше изпълнителката Християна Лоизу. Кипърката, която у нас нашумя с победата си в „Х-Фактор“ беше името, което бившата вокалистка на Слави Трифонов повтаряше не веднъж като предположение. На големия финал обаче обърна палачинката. „Не мога да повярвам, че си ти… От всички участвали ти беше най-близко до мен. Прости ми, че не се сетих, че си ти“, отсече Раева. Още тогава думите й предизвикаха голяма доза съмнения, че всъщност журито е знаело много добре кои са истинските лица под маските. Но незнайно защо се извъртаха финално, навярно с цел да създадат уж големи вълнения.

Единствено маската на Булката беше категорично разконспирирана и до последно Пенев, Раева и Азис си останаха на твърдението,че това е Невена Цонева. Дали заради връзката й с „Ку-Ку Бенд“ (мазно изтъкнати като най-добрата група у нас – от водещи до панелисти) и Слави Трифонов, тя беше спрягана за победител във втория сезон на „Маскираният певец“. Въпреки перфектните вокални превъплъщения на момичето, чиято кариера тръгна от „Мюзик Айдъл“ преди 13 години като победител, тя се класира на второ място, а първото за което скандираше и публиката в залата бе за Боби Турбото като Баба Яга.

Тази вечер шоуто премина и през драматична нотка. Продуцентът Магърдич Халваджиян излезе на сцената, за да укоражи Цонева, като я даде за пример като професионалист. „Има шоубизнес в България и той е направен от хора като Невена Цонева“, гръмко заяви дългокосия чешит, а думите му сякаш звучаха като утешителна награда за подгласничката. Зад думите му обаче стана ясно, че стои впечатлението му от факта, че през втория лайв на шоуто Невена загубила баща си и въпреки мъката си имала силата и професионализма да излезе на сцената и да се пее с душата си.

Източник: http://hotnews.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук