Иван Иванов от БСП стана доброволец в Шумен: Има напрежение в болницата, недостигат специалисти
Депутатът от БСП Иван Иванов стана доброволец към болничната аптека на „МБАЛ — Шумен“. За това съобщава местната телевизия в Шумен. „Това е мое лично решение, на второ място Шумен е един от най-засегнатите градове от пандемията. Виждаме недостига на специалисти. Беше мое лично призвание да се включа в борбата с коронавируса по начин, който […]

Депутатът от БСП Иван Иванов стана доброволец към болничната аптека на „МБАЛ — Шумен“. За това съобщава местната телевизия в Шумен. „Това е мое лично решение, на второ място Шумен е един от най-засегнатите градове от пандемията. Виждаме недостига на специалисти. Беше мое лично призвание да се включа в борбата с коронавируса по начин, който е възможен. Ръководството на болницата прецени, че ще бъда полезен във ведомствената аптека“, разказва Иванов пред телевизията.

Той описа ситуацията в шуменската болница като повече от критична, съобщиха от пресцентъра на БСП. 

„Количествата лекарства, които пристигат тук е 20-30 пъти повече в сравнение с нормалните дни, което означава, че напрежението в болницата е доста високо. Надявам се моят труд, който полагам доброволно, да бъде полезен за хората, които се нуждаят, а и за лекарите, които работят в момента“, коментира още Иванов. 

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук