Георги Марков: В Трета световна война сме. Това ще е най-тъжната Коледа в историята на Европа
В Трета световна война сме. Борисов се справи блестящо по време на първата вълна. И се яви Мангъров, който обяви да се лекуваме с аспирин. Това заяви депутатът Георги Марков пред БНТ. Това ще е най-тъжната Коледа в историята на Европа. Франция не е затваряла ресторантите през Втората световна война, сега ги затвори, коментира той […]

В Трета световна война сме. Борисов се справи блестящо по време на първата вълна. И се яви Мангъров, който обяви да се лекуваме с аспирин.

Това заяви депутатът Георги Марков пред БНТ.

Това ще е най-тъжната Коледа в историята на Европа. Франция не е затваряла ресторантите през Втората световна война, сега ги затвори, коментира той пред Георги Любенов.

„Изумен съм от поведението на Румен Радев, че българите умирали не от коронавирус, а от хаос в държавата. Той остави България без президент по време на чума, защото не направи минимални усилия да олицетворява единството на нацията. Какъв хаос е създал Борисов. Радев го създаде с вдигнатия партизански юмрук“, разгневи се Марков.

„Сега сме в Трета световна война. Коронавирусът е биологично оръжие. Тази година е годината на черните забрадки, на маските. Това е една трагедия”, посочи той. „Преди да почине, в събота, на немския си телефон проф. Чирков ми каза, че това е манипулиран вирус“, сподели Марков. „Ако бяхме слушали Радев, сега трябваше да правим избори. Борисов се справи блестящо по време на първата върна. И се яви Мангъров, който обяви да се лекуваме с аспирин“, поясни Георги Марков.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук