Борисов: Утре пускаме движението по ремонтирания Околовръстен път между „Младост“ и „Горубляне“
За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по ремонтирания близо 2-километров участък на Софийския околовръстен път между „Младост“ и „Горубляне“. Това написа премиерът Бойко Борисов във „Фейсбук“. „Ще има временна организация, временна пътна маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на […]

За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по ремонтирания близо 2-километров участък на Софийския околовръстен път между „Младост“ и „Горубляне“. Това написа премиерът Бойко Борисов във „Фейсбук“.

„Ще има временна организация, временна пътна маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на всички довършителни работи“, допълва той.
Министър-председателят уточнява, че отсечката е част от реконструкцията на 6 км между ж. к. „Младост“ и автомагистрала „Тракия“. Той посочва още, че се изгражда 6-лентов път със средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари.

„Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с магистрала „Тракия“ до п. в. „Герман“, отбелязва Борисов.

„Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и гости на София. Ние ще го изпълним, както изпълнихме общещанието да направим Южната дъга, Северната скоростна тангента, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е не само удобство, но и допълнително спокойствие за всички участници в движението“, пише също премиерът.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук