Багер скъса електрически кабел край УМБАЛ „Медика“
Багер скъса електрически кабел в района на УМБАЛ „Медика“ в Русе. За това съобщава Мирослав Малчев във фейсбук групата Обществен съвет Русе. „При изкопни работи до УМБАЛ Медика багерът скъса Ел. кабел. Чу се силен гръм. Сега отново гръмна. Обадих се на 112… Дойдоха от Енергото“, написа Малчев тази сутрин. Прекъсване в електрозахранването е имало […]

Багер скъса електрически кабел в района на УМБАЛ „Медика“ в Русе.

За това съобщава Мирослав Малчев във фейсбук групата Обществен съвет Русе.

„При изкопни работи до УМБАЛ Медика багерът скъса Ел. кабел. Чу се силен гръм. Сега отново гръмна. Обадих се на 112… Дойдоха от Енергото“, написа Малчев тази сутрин.

Прекъсване в електрозахранването е имало в кварталите „Възраждане“, „Здравец“ и „Чародейка“, а в „Здравец – изток“ е имало и токови удари.

Както Dunavmost съобщи по-рано днес, спирането на тока доведе до проблеми със светофарите по някои възлови кръстовища в града и изнерви шофьорите.

Като виновници за аварията логично Мирослав Малчев счита строителните работници, в случая те са от фирма „Интис“.

„Поредната далавера с общинска собственост. Правят частен паркинг като отнемат от тревната площ пред поликлиниката. Пътят ще е до там. Правят го на части, да не се забелязва“, коментира пък Бойко Никифоров.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук