Промени в автобусните разписания по линията Силистра – Русе
Община Силистра информира гражданите, ползващи услугите за обществен превоз на пътници с автобусен транспорт, че във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки на територията на Република България, до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка, въвежда следните промени: • Считано от 07.12.2020 г. Временно се преустановява изпълнение на автобусни линии Силистра – Русе, […]

Община Силистра информира гражданите, ползващи услугите за обществен превоз на пътници с автобусен транспорт, че във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки на територията на Република България, до отмяна на въведената извънредна епидемична обстановка, въвежда следните промени:

• Считано от 07.12.2020 г. Временно се преустановява изпълнение на автобусни линии Силистра – Русе, както следва:

– с час на тръгване 6.30 ч. от гр. Силистра и час на тръгване 10.30 ч. от гр. Русе;

– с час на тръгване 13.30 ч от гр. Силистра и час на тръгване 17.00 ч от гр. Русе.

• Считано от 05.12.2020 г. автобусна линия Силистра – Варна със следните часове на тръгване от гр. Силистра 07.00 ч. и от гр. Варна 10:00 ч., ще се изпълнява само в дните понеделник, сряда и петък.

Горепосоченото изпълнение на автобусните линии от транспортната схема на Община Силистра е съгласно получено заявление от превозвача по линиите и намаления пътникопоток във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка в страната.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук