Обсъждат втория стълб от Националния план за възстановяване и устойчивост – „Зелена България“
Продължават публичните дискусии по Националния план за възстановяване и устойчивост. Днешното виртуално обсъждане, посветено на втория стълб „Зелена България“, ще постави акцент върху инвестициите в нисковъглеродната икономика; биоразнообразието и устойчивото селско стопанство. В Националния план са обособени общо четири приоритетни сфери. Очакванията са страната ни да получи финансова помощ за над 12 милиарда лева. До […]

Продължават публичните дискусии по Националния план за възстановяване и устойчивост. Днешното виртуално обсъждане, посветено на втория стълб „Зелена България“, ще постави акцент върху инвестициите в нисковъглеродната икономика; биоразнообразието и устойчивото селско стопанство.

В Националния план са обособени общо четири приоритетни сфери. Очакванията са страната ни да получи финансова помощ за над 12 милиарда лева.

До пролетта документът трябва да бъде изпратен в Европейската комисия за одобрение, за да може предвидените средства да започнат да се инвестират в българската икономика.

Източник БНР

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук