Нови разкрития: Нападателят от Трир запалил цигара и наблюдавал спешните екипи с усмивка
Нападателят от Трир, който уби 5 човека с автомобила си, паркирал колата си след деянието, запалил цигара и с усмивка гледал пристигането на спешните екипи. Тогава дошли и полицаите, които го арестували. 51-годишният мъж стоял зад колата си. Това са нови данни за кървавото престъпление, които публикуваха немски медии, цитирайки DPA. Подробностите изнесе заместник-началникът на […]

Нападателят от Трир, който уби 5 човека с автомобила си, паркирал колата си след деянието, запалил цигара и с усмивка гледал пристигането на спешните екипи. Тогава дошли и полицаите, които го арестували. 51-годишният мъж стоял зад колата си.
Това са нови данни за кървавото престъпление, които публикуваха немски медии, цитирайки DPA.

Подробностите изнесе заместник-началникът на местната полиция Франц-Дитер Анкнер.

Междувременно се съобщава, че броят на ранените вече е 24. Някои не потърсили веднага медицинска помощ и впоследствие съобщили, че са пострадали. Шестима остават в тежко състояние.

Все още няма яснота за мотивите на извършителя, който е обвинен за убийство, опит за убийство и нанасяне на тежка телесна повреда.

„Заподозреният не е дал никаква ясна информация по време на разпитите“, съобщи вътрешният министър на провинция Рейнланд-Пфалц Роджър Левенц (ГСПД) днес при специално заседание на комисията по вътрешните работи на местния парламент. Според предишни разследвания може да се изключат политически или религиозен мотиви. 51-годишният дава „противоречива и отчасти неразбираема информация“. 

Анкнер съобщи още, че извършителят е самотник, няма деца, не е женен. Бил е безработен, а в последно време и без постоянно жилище.

Припомняме, че кървавият случай се разигра на 1 декември, когато кола се вряза с висока скорост сред множество от хора в пешеходна зона в Трир.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук