Красимир Балъков: Трябва рестарт на българския футбол, Стоичков да оглави БФС!
Главният мениджър на футболния ЦСКА 1948 – Красимир Балъков, даде традиционната си пресконференция преди поредния мач на отбора – утре от 15-ия кръг на Първа лига срещу Берое, предаде БНР. Той говори също така за картината в българския футбол като цяло, за участието на отборите ни в европейските турнири, както и за това какъв човек […]

Главният мениджър на футболния ЦСКА 1948 – Красимир Балъков, даде традиционната си пресконференция преди поредния мач на отбора – утре от 15-ия кръг на Първа лига срещу Берое, предаде БНР.

Той говори също така за картината в българския футбол като цяло, за участието на отборите ни в европейските турнири, както и за това какъв човек трябва да бъде новият президент на БФС.

Балъков заяви категорично, че трябва да се направи тотален рестарт на българския футбол. Той е на мнение, че управляващите футбола ни не си дават реална представа къде се намираме на футболната карта.

„За мен шеф на БФС трябва да бъде човек с амбиции и идеи, които да реализира. Ножът е опрял до кокала. Докога ще чакаме? При всички положения той трябва да бъде обграден с футболни хора. Не може кадърен човек в бизнеса да оправи проблемите на българския футбол, ако няма човек до него, който да разбира футбола. Аз нямам тези виждания за президент на БФС“, заяви Балъков.

„Ето например Ицо Стоичков. Слагаме го за президент на БФС и нека видим дали ще цепи басма на някого. Той обаче си работи в чужбина и си играе голф. Когато е имал възможност да работи, някой го е изпъдил,“ обясни Красимир Балъков.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук