Грейнаха светлините на коледната елха в Разград
Грейнаха светлините на коледната елха в Разград. Хилядите лампички на десетметровия смърч на площада през Общинския културен център бяха „запалени“ от четирима ученици, постигнали призови места в различни конкурси през годината. На площада пристигна и Дядо Коледа, който пожела на всички да бъдат здрави, да запазят коледната магия в сърцата си, да се подкрепят и […]

Грейнаха светлините на коледната елха в Разград.

Хилядите лампички на десетметровия смърч на площада през Общинския културен център бяха „запалени“ от четирима ученици, постигнали призови места в различни конкурси през годината.

На площада пристигна и Дядо Коледа, който пожела на всички да бъдат здрави, да запазят коледната магия в сърцата си, да се подкрепят и обичат.

За доброто настроение на публиката се погрижиха децата от Градския мажоретен състав и възпитаничката на Школата по поппеене към Центъра за работа с деца Ирем Али. Благослов за предстоящите празници със своя танц отправиха коледарите от Детскатата танцова школа „Хорце“.

На фона на всичко, което се случва през 2020 г., духът на българина живее, живее надеждата, че всичко ще бъде преодоляно и отново ще имаме поводи за радости и усмивки, каза в празничното си обръщение кметът Денчо Бояджиев. Той пожела на жителите на общината здраве, сила и вяра, а на децата – много подаръци.

Във връзка с епидемичната обстановка церемонията по запалването на светлините на коледната елха беше излъчвана на живо на Фейсбук страницата на общината.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук